Om oss
In English

Mitt syfte är att bidra till hälsa och välmående hos så många personer som möjligt genom att avlägsna störningar i kroppens nervsystem och stimulera kroppens egna läkningsförmåga. Dessutom vill jag väcka förståelse för att var och en av oss har en enorm effekt på vår framtida hälsa genom hur vi äter, dricker, andas, sover och tänker.

 

Ta hoppet, prova Kiropraktik!

Olympiaden

Under tiden vid Indiana University var Dr. Bungum aktiv vid universitetets simlag. Han vann två nationella titlar på 3 meter svikt och utnämndes till simlagets biträdande lagledare 1977. Från 1977 till han började vid högskolan för kiropraktik fortsatte Brian sträva efter sin dröm att bli en amerikansk olympier. Han nådde sitt mål vid de olympiska uttagningarna i Austin, Texas 1980, i både 3 meter svikt och höga hopp   

Bakgrund

Dr Brian Bungum tog sin filosofie kandidat i humanistiska studier-examen i biologi vid Indiana University 1977. 1982 började Dr. Bungum vid Northwestern College of Chiropractic (numera Northwestern Health Sciences University) i Minneapolis, Minnesota. Efter examen 1986 försåg han läkarna i Minnesota med en avlastningstjänst innan han flyttade till Austin Texas.

De första 8 månaderna 1987 arbetade Dr. Bungum som Longhorns dyktränare vid Texas universitet. Under den tiden vann hans atleter tre individuella nationella titlar och förtjänade rätten att tävla för USA i världsmästerskapen för olika åldersgrupper. I oktober 1987 öppnade Dr. Bungum sin privata mottagning i Austin Texas, som han fortsatte med tills han flyttade till sin frus hemstad Göteborg, Sverige i januari 2001.

Sverige

Sedan ankomsten till Sverige med sin fru och 4 barn har Dr.Bungum aktivt lärt sig svenska, assisterat som tränare för sin sons fotbollslag och lika så det lokala simhoppslaget i Göteborg.

Han började ta emot patienter vidFrölunda Kiropraktik i Västra Frölunda under 2003. Som en del av ett fortgående behov att hålla med förbättrad patientvård har Dr.Bungum rest till USA ett antal gånger under 2005. Genom att ta tillvara den senaste teknologin så som Insight Millenium Subluxation Station för att bistå vid identifierning av områden med störning av kroppens inneboende läkningsförmåga och tillämpning av kiropraktiska tekniker för att avlägsna störningen, kan din kropp påbörja sin återhämtning.

Jag är förpliktigad att hålla med den bästa vård jag kan , bistå dig med att förstå orsaken till ditt tillstånd och med steg du själv kan ta för att förebygga ett återfall samt optimera din hälsa och välmående.

Din framtida hälsa är ditt val och genom att förstå de faktorer som påverkar din hälsa kan du fatta intelligenta beslut.