Första besöket

Vad du kan vänta dig under ditt första besök:

Anamnes (historik): Jag anser att en djupgående anamnes av ditt nuvarande problem och bidragande faktorer är mycket viktigt.

Undersökning: Efter anamnesen görs en undersökning för att identifiera en möjlig orsak till ditt problem. Om jag anser att det skulle vara användbart, börjar vi med en smärtfri bedömning av ditt muskulära system så väl som ditt nervsystem med hjälp av en Insight Millenium Subluxation-station. En kiropraktisk undersökning utförs och tillämpbara ortopediska och neurologiska tester kommer att användas vid detta tillfälle.

Resultat: Efter undersökningen kommer jag att delge dig resultaten och om jag anser att mina tjänster kan hjälpa dig kommer jag att rekommendera ett behandlingsprogram. Frågor välkomnas om det är något du inte förstår. Om du känner dig bekväm med och accepterar den föreslagna behandlingsmetoden påbörjas behandlingen. Ditt första besök varar omkring 45 minuter beroende på dina behov.

 

Läkande är en process inte en händelse. Påbörja klättringen till riklig hälsa idag!

Livets sex fundamentala pelare

- Vad du äter
- Vad du dricker
- Vad du andas
- Hur du tränar
- Hur du vilar
- Hur du tänker (utan tvekan det viktigaste)

 

Behandlingar

Dr. Bungum blandar en kombination av traditionella kiropraktiska metoder, vilka inkluderar manuell justering av ryggraden och extremiteterna, så väl som justering med verktyg (integrator och activator) som genererar ett lätt tryck. En mjuk teknik som kallas Bio Energetic Synchronization Teknik (B.E.S.T.) har blivit en växande del av min praktik på grund av den enorma förbättring mina klienter har upplevt med hjälp av denna. Massage kan ibland användas när det är lämpligt för att hjälpa till i läknings processen.

Du får instruktioner för mycket specifika övningar för att stärka och stabilisera din ryggrad.

Information om andnings- och avslappningstekniker avsedda för att skapa balans och minska effekterna av stress.

Rekommendationer rörande diet, träning, vila och de effekter dina tankar har på din hälsa kommer också att vara en del av den behandlingsplan framtagen för att stimulera din återhämtning, bibehålla förbättringen och tillåta fortsatt utveckling.

Vikten av näring

Alla åkommor kan förbättras med bra näring. Förändringar i matvanorna kan ofta vara de mest obekväma förändringarna man kan göra. Gradvisa förändringar för att förbättra din diet kan göra processen behagligare för dig. Att förbättra din diet för snabbt (om dock bra för dig) kan ha oönskade biverkningar. Ta din tid och be om hjälp.

För näringsorsakad stress rekommenderar vi naturlig mat och näringstillskott för att hjälpa din kropp. Naturen har förmågan att sätta samman näringsämnen på balanserade sätt som är till mest nytta för våra kroppar.

En idealisk diet består av 50 % tillagade frukt och grönsaker, 25 % rå frukt och grönsaker och 25 % gryn, nötter, frön, kött, fisk, fågel, ägg och mjölkprodukter. Du behöver inte vara vegetarian men de flesta av oss äter för mycket animaliskt protein.

spacer

Vad är B.E.S.T.?

Bio Energetic Synchronization Teknik (B.E.S.T.)för självstyrd hälsa och läkande.

B.E.S.T. är en fysisk och mjuk energibalanserande procedur. Den utförs med händerna för att återupprätta den fulla potentialen för läkande i kroppen genom att använda dess naturliga läkningsförmåga. B.E.S.T. avlägsnar störningarna och/eller distraktionerna som kräver den läkande kraftens uppmärksamhet och orsakar obalans i det autonoma nervsystemet som i slutändan leder till sjukdom. Tekniken är utvärderad på stora universitet, utlärd som ett tillval på många kiropraktiska högskolor och professionella påbyggnadsseminarier. B.E.S.T. är erkänt som en effektiv läkekonst.

Mer om B.E.S.T.

 

Mer om B.E.S.T.